Academia Parintilor (Pre)ocupati

o initiativa a Scolii Anastasia Popescu si a Gradinitelor Arc-en-Ciel

Conferințele Academiei Părinților (Pre)ocupați

on March 19, 2012

Academia Părinților (Pre)ocupați, susținută de Școala Anastasia Popescu și de Asociația “Grădinițele Arc-en-Ciel” a organizat luni, 12 martie o primă intalnire din seria Conferințelor Academiei.

Conferința a fost susținută de domnul Virgiliu Gheorghe, autorul lucrării “Efectele micului ecran asupra minții copilului”, precum și al altor studii legate de impactul calculatorului și al telefonului mobil asupra educației copiilor.

Conferința s-a bucurat de asemenea de prezența unor invitați speciali, ca doamna Măriuca Vulcănescu – fiica marelui om de cultură Mircea Vulcănescu și domnul Virgil Lăcraru, coordonatorul programelor Grădinița IT și Școala IT.

Pe parcursul conferinței, părinții au avut ocazia să afle în ce măsură folosirea calculatorului si a televizorului pot să fie benefice, sau din contră, distrugătoare în evoluția unui copil și care sunt măsurile pe care aceștia trebuie să le ia pentru a-și ajuta copiii să aibă o evoluție armonioasă în interiorul familiei.

This slideshow requires JavaScript.

Școala Anastasia Popescu și Grădinițele Arc-en-Ciel vă așteaptă cu drag și la următoarele conferințe ale Academiei Părinților (Pre)ocupați.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: